Творба  на , което се появи тази сутрин в малкия

...
Творба  на , което се появи тази сутрин в малкия
Коментари Харесай

Valentines Day Mascara: Банкси срещу домашното насилие

Творба  на, което се появи тази заран в дребния курортен британски град Маргейт, беше демонтирано от локалния общински съвет часове откакто стана анонимният художник съобщи, че творбата е негово. 

Инсталацията, наименуван от актьора Valentines Day Mascara , съгласно документиралите я фотоси, демонстрира стопанка от 50-те години на предишния век с подуто око и изчезнал зъб, която явно затваря мъж във фризер, пред който има строшен бял култивиран стол, синя щайга и празна бутилка от бира,  но съгласно решение на градската администрация детайлите ѝ бяха демонтирани.

 
               

Банкси разгласява фотография на творбата на страницата си в Instagram  тази заран и съгласно мненията не инцидентно е избрал деня на Свети Валентин, с цел да предизвика тематиката за домашното принуждение.



Образа на домакинята, очевидно е предизвикал негодуванието на локалната градска администрация, тъй като той стряска с типа на подутото ѝ око и изчезнал зъб. Дали това е формалната причина за премахването на последното произведение на родения в Бристол художник следва да разберем.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР